1.1.Oyunun hangi yönlerini beğeniyorsun?
Cevap: Oyun Cok Surukleyici O hosuma Gitti Grafik olarakta Beni Tatmin Ediyor Ama Eksik Yanlarida Var
2. Oyunun beğenmediğin yönleri nelerdir?
Cevap: Pvp Yetersiz Party Olayi Yetersiz Kişileri Party Kurmaya itecek Yenilikler Yapilmali Arti Gereksiz itemler Cikmamali ve Cash Shop itemlerinin Su Corba Kasesi Haricinde Cogunun yetersiz oldugunu Dusunuyorum
Ve Exp potionlar yerine Premium Statuler olabilir Haftalik Veya Aylik Ve Satıcı Dukkaninda Satilmali Ve Fiyatlarida Ona Gore Yuksek olmali Aylik Alanlara HArici Cash Puan yani AP HEdiye Edilebilir Exp Potlar Yetersiz
3. Oyunun şimdiye kadar en çok beğendiğin yönü nedir?
Cevap: Noble Oynadigim icin Aoe Exp Olayi Ama dedigim Gibi PArtye itecek birseyler olmali Sadece ben ve benim gibi nobleler hizli kasmamali onlari party almalari icin diger kisileri Birseyler olmali Partye alinan kisi Sayi Bazi Seyleri Degistirmeli mesela YErden Cikan PAra Drop Rate orani Ek Defans Ek olarak Fazladan experience artmasi icin ek ozellikler
4. Canavarları öldürmenin zorluğu, canavarların miktarı ve cabarların yetenekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap: Boss Keserken Anlarimda Normal Canavar Sacma vede Lord Ghoul Ve King Skeleton Abarti olmus
5. Oyunda eksik olduğunu düşündüğün bir yön var mı?
Cevap : OZELLIKLE SUNU BELIRTEYIM INTERNETTE BUYUK HARFLE YAZMAK BAGIRMAK ANLAMINA GELIR . FLORENSIADA PVP YETERSIZ VE ONERIMIN COKTA GUZEL OLDUGUNA INANIYORUM VE BAGIRMAYI YEGLIYORUM
HER ADANIN SATICILARDAN OLAN BIR GELT GELIRI VAR VE BU GELIRLER ODUL OLARAK ADALAR ICIN YAPILAN SAVASLARI KAZANAN CLANA VERILMELI GUCLU OLAN ADAYI ELINE GECIREN BU ODULUN SAHIBI OLUR BI NEVI CLAN SAVASLARI OLMALI
BIRDE GENEL SAVASLAR OLABILIR BUNUN ICIN 2 TANE EN AZ KARSIT TARAF OLABILIR BUNLARA ORNEK VERICEK OLURSAM TABI KORSANLAR VE SOYLULAR DIYE 2 TARAF BUNLARI HERKES KENDISI SECMELI SOYLU OLAN BIR KISI KORSAN IRKINI SECEN BIR KLANDA BULUNMAMALI BU OYUNU DAHA OYNANABILIR HALE GETIRIR VE BUYUK DAHA BUYUK EN AZ CLANLA KESILECEK BOSSLAR BUNLAR ZEHIR GIBI ALINA MOB SKILLERINE KARSI ANTI DEFAN SAGLAR SEKILDE TASARLANMALI
6. Oyunua ne tür eşyalar veya cash eşyalar eklenmeli?
cEVAP:
1. Canavarlarin Skillerine Karsilik Anti Defans Ozel Armorlar Cikmali
2. Exp potionlar Kaldirilmali HAftalik aylik Premium Exp itemi Gelmeli
3. premium Armorlar hatlar Daha iyi olmali Normal mobdan cikan armorlar Daha iyi cikabilior premium armorlara sirf goruntu icin para harcamanin anlami nedir
7.Etkinlikler hakkında ne düşünüyorsun? Örneğin Paskalya veya Aziz Patrik Günü?
Bu tür etkinliklerde neyi değiştirmeliyiz?
Boss Eventlerde olabilir oyunu 1 aydir oynuorum Ama Event Olayi Muhtesem Candy Event ise Superdi Ama Dodolarin Oldugu eventi pek sevmedim
8. Etkinlik takımı tarafından hazırlanan küçük etkinlikler mi yoksa questli, NPC ve ödüllerin olduğu büyük etkinlikleri mi tercih edersiniz? Lütfen sizin için mükemmel etkinliği tarif etmeyi deneyin.
Guzel Sureli itemlerin Ciktigi Boss Eventler yada Quest ilerleme Seklinde Tower Tarzi PArty ile Yapilan Devamli Sonunda Odul olan eventlerde Eklenebilir
9. 23 Nisan tarihinde planlanan güncellemeden sonra öldüreceğin ("adlandırılmış") elit bir canavarı öldürdüğünde bulacağın 2. sınıf bir donanım hakkında ne düşünürsün? 23 Nisan tarihindeki güncellemeden sonra, canavarların eşya düşürme şansları hakkında ne düşündüğünüzü anlatın.
Class Armorlar Dususu Yok Denecek Kadar Azti Arttirilirsa Daha iyi olur Drop oranlari Elite yaratiklardaki
10. Chester Island'daki Droes Dungeon ve yeni questlerden ayrı olarak yüksel seviyeli oyuncuların motivasyonunu artırmak için neler yapılabilir?
Karakterlere Bazi Skiller Eklenmeli ve Bu Skillerin Kitaplari Chesterdan Cikmali Kesinlikle Saticilarda Satilmamali
Arkadaslarin lvl Atlamalari icin Kasmalari icin bir nedenleride olur ve oyuna tesvik edici ozellik kazandirir hem bu skillerin ozellikleri yuksek olursa herkes almak isteyecektir bir nevi cash shopa da Kisileri yoneltir Cash itemler Fazla Dukkanlarda Satilmiyor Bu yonden Herkes Mutlu olur:)
11. Yalnız mı yoksa partiyle mi oynamayı tercih edersiniz? Parti EXP’ini arttırmak dışında mevcut parti sistemini daha iyi yapmak için ne değiştirilmelidir?
Party kurmaya Tesvik Edici Ozellikler olmali Exp Artmali Anti Defans Ozellikle Drop oranini ETkileyici Ozellikler olmali bunlar yoksa niye part y kuralim? Seri Yaratik Kesebiliyorsak?
12. 23 Nisan tarihinde planlanan güncellemeden sonra, Florensia'nin mevcut deniz bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Neyin değiştirilmesi gerekiyor?
Yeni Bir Deniz buraya Sadece Savas oldugu zamanlar girilmeli Daha onceki onerilerimde Bulundugum Gibi bu 2 ırk ile olabilir
Soylular ve korsanlar bu Denizin Yonetimini Ele Geciren Irkta Exp orani Fazlalasabilir

Hani HEr Savasin Sonunda Bir odul vardir bunuda Kazanan Taraf Almali